5 Tips voor het bellen naar een Paralijn

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn 1

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn: De eerste keer bellen met een paralijn kan voelen als een grote en spannende stap. Wat krijg jij te horen? En wat hoop, of vrees, jij over jouw toekomst te weten te komen? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die jouw spanning kunnen verhogen.

Deze spanning wegnemen? Dat is helaas vrijwel onmogelijk. Wel is het mogelijk de spanning kleiner te maken. Dit doe jij bijvoorbeeld door de tips uit dit ‘5 Tips voor het bellen naar een Paralijn’ bericht te volgen.

Door jezelf goed voor te bereiden vergroot jij de kans dat jij straks met een goed gevoel de verbinding verbreekt.


Bellen naar een Paralijn Tip 1: Schrijf jouw vragen vooraf op papier

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn 2

De eerste, en misschien wel belangrijkste, tip die wij je kunnen geven is het advies om jouw vragen vooraf op papier te zetten.

Deze eerste tip klinkt vrij eenvoudig. Toch is het dit in de praktijk vaak niet. Bel jij (voor het eerst) naar een paralijn? Dan is de kans namelijk erg groot dat er tijdens het gesprek, ineens, teveel vragen in je naar boven komen.

De oplossing is gelukkig wel gemakkelijk namelijk; “Schrijf al jouw vragen nog voordat je belt voor jezelf op papier. Jouw vragen helder, kort en duidelijk vooraf op papier zetten geven jouw direct de volgende voordelen tijdens het gesprek:

  • Jij voorkomt dat jij geen antwoord krijgt op de vraag (of vragen) die jij van te voren belangrijk vondt.
  • Jij kunt direct aan het begin van het gesprek aan de paragnost (of andere spirituele consulent) vertellen op welke vragen jij graag een antwoord ontvangt*.
  • Dwaalt het gesprek af? Dan kun jij jouw lijstje gebruiken om het gesprek weer terug te brengen naar de kern van het gesprek.

Verlies je vragen niet uit het oog

Wanneer jij het idee hebt dat jou vragen niet beantwoord worden geef dit dan direct aan bij de consulent van de paralijn. Hij of zij weet dan precies waar jij het over wilt hebben.

Heb jij het idee dat jouw vraag alsnog niet beantwoord wordt? Geef dit zo snel mogelijk aan en verbreek de verbinding.


Bellen naar een Paralijn Tip 2: Bekijk eerst grondig de lijst met beschikbare consulenten

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn 3

Ook tip twee klinkt als vanzelf sprekend. Wanneer jij contact zoekt met een tarotist dan zoek jij op de paralijn naar een online tarotist.

Maar wat doe jij als er meerdere tarotisten tegelijkertijd op de paralijn aanwezig zijn? Ons advies: Volg je gevoel en lees iedere tekst – en indien aanwezig – beluister iedere gratis audio introductie grondig voordat jij de stap neemt om te bellen.

De kans is groot dat jij op die manier precies de tarotist treft die bij je past.

Merk jij die klik echter niet? En merk jij dat jij niet de juiste consulent kunt vinden? Dan is het verstandig om niet te bellen maar het op een ander tijdstip opnieuw te proberen.


Bellen naar een Paralijn Tip 3: Bedenk of de consulenten die aanwezig zijn passen bij jouw vraag

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn 4

Tip 3 is een beetje vergelijkbaar met tip 2. Vaak zijn er op hetzelfde moment meerdere consulenten aanwezig met dezelfde gaven.

Wanneer jij bijvoorbeeld contact wilt zoeken met een overleden dierbare kan het zijn dat er meerdere mediums online zijn met deze gave.

Net als bij tip 2 geven wij ook hier het advies: Luister naar jouw gevoel. Ga altijd af op uw gevoel, Lees rustig alle omschrijvingen door en baseer hierop jouw keuze.

Geen klik? Verbreek de verbinding

Verloopt jouw consult op de paralijn niet zoals jij wilt of had gehoopt? Geef dit direct aan en verbreek de verbinding. De consulten begrijpen dat jij met een goed gevoel weg wilt gaan. Daarnaast begrijpen zij ook dat jij geen onnodige kosten wilt maken.


Bellen naar een Paralijn Tip 4: Verlies de tijd niet uit het oog

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn 5

Let op; Tijdens een goed consult vliegt de tijd – verlies de tijd daarom niet uit het oog.

Bedenk voordat je belt hoelang het consult maximaal mag duren. Wat in zekere zin ook betekend dat jij vooraf bepaald hoeveel jij voor dit gesprek uit wilt geven.

Wie belt vanuit België hoeft zich hier iets minder druk om te maken. Dit komt omdat, tijdens gesprekken vanuit België, de verbinding automatisch na 10 minuten zal worden verbroken.

Dit gebeurt echter niet voor de Nederlandse bellers naar de Paralijn. Dus met name wanneer jij belt vanuit Nederland is goed om hier rekening mee te houden.

Tussentip: Spreek een tijd af of stel een alarm in

Ben jij iemand die snel de tijd vergeet? En heb jij de consult van jouw keuze aan de lijn? Dan is het handig om direct aan te geven hoelang jij maximaal wilt bellen. Hij of zij kan hier vervolgens tijdens het gesprek rekening mee houden.

Vindt jij het lastig om vooraf jouw maximale tijd aan te geven? Dan is het praktisch gezien erg handig om aan het begin van het gesprek een alarm in te stellen.

Ben jij bang dat jij toch de tijd uit het oog verliest? En wil jij voorkomen in de toekomst geconfronteerd te worden met een hoge telefoon rekening? Dan is het handig om gebruik te maken van toekomstcredits.

Toekomstcredits


Bellen naar een Paralijn Tip 5: Krop negatieve ervaringen niet op

5 Tips voor het bellen naar een Paralijn 6

Wij hopen dat wij, door het delen van deze tips 5 tips voor het bellen naar een paralijn, de kans dat jij een goed consult zult ervaren groter hebben gemaakt.

Ben jij onverhoopt niet tevreden over de diensten van onze paralijn? Dan nodigen wij jou graag uit om dit aan ons kenbaar te maken. Dit kan via de pagina: Ervaringen met de paralijn of via ons contact formulier.