Aura laten lezen

Aura laten lezen 1

Wil jij (online) jouw aura laten lezen? Maar vraag jij je af hoe dat precies gaat? Of ben jij benieuwd wat een aura precies is en wat jouw persoonlijke aura betekend?

In dit bericht geven wij graag antwoord op de vragen die bij ons het vaakst gesteld worden wanneer door bezoekers die graag een keer hun aura willen laten lezen. 

Het lezen van een aura word over het algemeen “Aura Reading” genoemd, wat in het engels letterlijk aura’s lezen betekend.

Heeft iedereen een aura? En kan iedereen zijn of haar aura laten lezen?

Aura laten lezen 2

Het antwoord op beiden vragen is ‘ja’. Alle levende wezens worden omringd door een aura, die een ovale, gekleurde band van geluid, licht en trillingen is. Het menselijke aura wordt ook wel een psychisch energieveld genoemd. Doordat iedereen een aura heeft kan ook iedereen zijn of haar aura laten lezen.

De lagen en kleuren van een aura.

Iedere aura is opgebouwd uit meerdere lagen en kleuren. Elk van deze (aura)kleuren vertegenwoordigt de stemming of lichamelijke gezondheid van een persoon en weerspiegelt daarnaast hoe het gesteld is met zijn of haar chakra’s.

De belangrijkste kleuren geassocieerd met de aura zijn: Rood, oranje, geel, groen, blauw-indigo en violet. De kleur van de Aura is afhankelijk van de energie van de chakra of de geestelijke en/of emotionele staat waarin jij als persoon verkeerd.

De Aura volgens Wikipedia


Aura’s en geloof?

Aura laten lezen 3

Het geloof in aura’s bestaat al duizenden jaren en wordt voor het eerst genoemd in de Kabbala. Zowel de Bijbel als de Koran besteden aandacht aan Aura’s. Dat gezegd hebbende is het bezitten van een aura vanuit kerkelijk oogpunt vaak uitsluitend weggelegd voor profeten welke een energie of aura vanuit hun lichaam uitstraalde.

Aura’s en het Boeddhisme.

Niet alleen in Kabbala, de Bijbel of de Koran komen aura’s voor. Ook in het boeddhisme zijn aura’s een bekend verschijnsel. Binnen het boeddhisme word de aura gekoppeld aan de zeven chakra’s. Zij beschrijven het als gekleurd onzichtbaar licht dat vanuit het lichaam word uitgestraald.

Opvallend gegeven: Over het algemeen wordt ervan uitgegaan dat een mens wordt geboren met de gave om aura’s te kunnen zien.  In de boeddhistische traditie is dat niet het geval.

Zij geloven dat het ook mogelijk is om deze gave aan te leren. Simpel is het echter niet. Je kunt het volgens hen namelijk alleen leren doormiddel van jaren lange studie, oefeningen en toewijding.


Uit welke kleuren bestaat een aura ? En door wie kun jij je aura laten lezen?

Aura laten lezen 4

Elke laag van je aura wordt gerepresenteerd door een andere kleur. Deze lagen zijn gekoppeld aan hoe jij je emotioneel, spiritueel en fysiek voelt. Doordat jij je niet iedere dag precies hetzelfde voelt zal ook jouw aura er iedere dag net even anders uit kunnen zien.

Een voorbeeld; Sommige lagen kunnen helderder en levendiger worden wanneer jij overloopt van de energie. Hetzelfde is ook andersom waar. Voel jij je gestresst, depressief of lichamelijk ziek bent? Dan kunnen de kleuren van jouw er aura dof, saai en gedimd uitzien.

Hoe en door wie kun jij je aura laten lezen?

Aura’s zijn helaas voor de meeste van ons niet (zonder hulpmiddelen) zichtbaar. De nadruk ligt hierbij bij “de meeste mensen” aangezien er wel mensen zijn die aura’s van nature kunnen zien. Zoals eerder gezegd kun je deze gave volgens het boeddhistische geloof wel aanleren.

Wie zijn aura wilt laten lezen komt daardoor al snel uit bij een medium. Deze speciale mediums beschikken over de gave om de aura te zien, voelen of zelfs te ervaren vanuit intuïtie.

Tot slot is het ook mogelijk om jouw aura te laten fotograferen. Vaak gebeurt dit tijdens een bezoek aan een paranormale beurs. Op paranormale beurzen is namelijk bijna altijd wel een stand te vinden waar je een aurafoto kunt laten maken.


Niet alle aura lezers interpreteren de kleuren van de aura’s op dezelfde manier.

Aura laten lezen 5

Mediums en paragnosten met de gave om aura’s te lezen interpreteren de kleuren vaak op hun eigen manier. Zij doen dit op basis van hun persoonlijke inzichten en ervaringen. Dit is binnen de boeddhistische leer anders omdat daarin kleuren wel altijd dezelfde betekenis hebben.

Hoewel ‘net even anders’ is het in beiden gevallen zo dat er tijdens een aura reading wordt gekeken naar de kleuren.  Deze kleuren kunnen veel vertellen over de lichamelijke, geestelijke en emotionele staat waarin iemand zich bevindt. Deze informatie brengt vele inzichten met zich mee. Deze inzichten kunnen belangrijk zijn voor (en bijdrage aan) het herstel van bijvoorbeeld de persoonlijke balans.


Aura laten lezen voor persoonlijk inzicht.

Aura laten lezen 6

Omdat jouw aura een schat aan informatie bevat is het laten lezen van je aura altijd een leuk en zinvol moment. Tijdens een reading wordt zichtbaar welke invloeden stress, eenzaamheid en een slechte gezondheid op dit moment hebben op jouw en jouw aura.

Vaak zijn mensen zich niet meer bewust van de gevoelens die zij ervaren.

Vaak zijn mensen die hun aura laten lezen zich niet (meer) bewust dat zij negatieve gevoelens ervaren. Simpelweg omdat zij er al zolang aan gewent zijn zich zo te voelen. Een aura lezer kan iemand hier weer bewust van maken en suggesties geven om de persoon in kwestie weer terug te brengen naar een staat van balans.


Jouw aura laten lezen? Het kan ook telefonisch of online.

Aura laten lezen 7

Wanneer jij overweegt om jouw aura te laten lezen dan kunnen wij vanuit persoonlijke ervaring zeggen dat het zeker het proberen waard is.

Allereerst omdat het jou een hoop waardevolle informatie kan geven over hoe het nu met jouw gesteld is. Daarnaast kan een aura reading jou voorzien van de tools die kunnen bijdrage aan verandering en herstel.

Jouw aura laten lezen via DeParalijn.

Is het voor jou lastig is om een aura lezer te vinden in de buurt? En bezoek jij vrijwel nooit een paranormale beurs? Dan is het ook mogelijk om jou aura te laten lezen via de paralijn.

Deze mogelijkheid bestaat omdat niet alle aura lezers het nodig hebben om de kleuren van de aura letterlijk te kunnen zien. Zij beschikken in dat geval over de gave om uw aura te kunnen voelen of te ervaren terwijl zij met jou in gesprek zijn.


Bel alleen wanneer jij er echt voor openstaat.

Belangrijk is wel dat jij hier voor openstaat. Twijfel jij over het bestaan van aura’s en/of een aura reading? Dan is het beter om het niet te proberen. Een paragnost of medium heeft namelijk toestemming nodig om jouw aura aan te kunnen voelen. Twijfels en een gesloten houding werken dit tegen – en in dat geval is het natuurlijk zonde om er geld voor uit te geven.

Sta jij hier echt wel helemaal voor open? Dan nodigen wij jou graag uit om jouw aura te laten lezen via DeParalijn.