Contact met DeParalijn

Contact met DeParalijn 1

Beste bezoeker van DeParalijn, 

Op de – contact met deparalijn pagina – nodigen wij jou graag uit om jouw vragen over de inhoud of de werking van onze site te stellen. Daarnaast juichen wij het toe wanneer jij ons via deze pagina wijst op spel en taalfouten.

Omdat wij helaas niet kunnen beloven dat wij jouw bericht direct beantwoorden geven wij hieronder graag alvast antwoord op de meest gestelde vragen*:

*Staat jouw vraag niet in het lijstje? Spring dan direct door naar bericht versturen.

Het telefoonnummer van DeParalijn is niet bereikbaar. Wat nu?


Contact met DeParalijn 2
Allereerst onze excuses voor het ongemak. Natuurlijk is dit een probleem wat zo snel mogelijk moet worden opgelost en wij zouden het enorm fijn vinden als jij ons hierover een berichtje wilt sturen zodat wij dit probleem kunnen oplossen.

Alternatief nummer:

Wij zullen dit probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. In de tussentijd willen wij jouw hier uiteraard niet op laten wachten en daarom bieden wij je graag direct een alternatief paralijn nummer aan:

Vanuit Nederland is dit nummer: 0909-2040600

Vanuit België is dit nummer: 0907-88365

De kosten per minuut en de consulenten (en hun boxnummers) zijn gelijk aan onze gebruikelijke telefoonnummers.


De ToekomstCredits werken niet, of er gaat iets niet goed, wat nu?

Contact met DeParalijn 3

Voor vragen over onze ToekomstCredits verzoeken wij jouw vriendelijk om deze direct te versturen naar de helpdesk afdeling.

Dit kan van de website van onze toekomstcredits maar ook door gemakkelijk en snel op onderstaande link te drukken:

Helpdesk ToekomstCredits


Ik heb een vraag of klacht over een consulent, wat nu?

Uiteraard vinden wij het ontzettend vervelend dat jij tegen een probleem bent aangelopen. Natuurlijk willen wij er daarnaast alles aan doen om dit probleem op te lossen.

Graag ontvangen wij jouw klacht/vraag via het onderstaande venster – vergeet niet om jouw email adres met ons te delen zodat wij contact met jou op kunnen nemen.


Ik wil een vraag stellen aan een van de consulenten, wat nu?

Om teleurstelling te voorkomen willen wij graag met klem benadrukken dat het niet mogelijk is om via deze pagina in contact te komen met een van de spirituele consulenten van DeParalijn.

Wil jij direct contact met een paragnost of medium van de paralijn? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Paralijn pagina.


Direct een bericht versturen:


Contact met DeParalijn – Jouw Privacy:

Wil jij aan ons een bericht sturen? En wil of verwacht jij geen antwoord op jouw bericht? Dan is het niet verplicht of noodzakelijk om jouw email adres in te vullen.

Wil jij ons een bericht versturen? En ontvang jij graag een antwoord of reactie? Dan is het niet verplicht maar wel noodzakelijk om jouw email adres eenmalig met ons te delen.

Belangrijk om te weten: Wij verwijderen alle vragen, antwoorden en reacties direct nadat deze zijn gelezen en/of zijn afgehandeld. Dit betekend dat wij jouw naam en email adres, voor jouw veiligheid, altijd zo snel mogelijk zullen verwijderen*.

*Doordat wij geen namen, berichten of email adressen bewaren is het niet mogelijk om opnieuw te reageren op eerder verstuurde berichten.


Heb jij een algemene vraag over jouw privacy op deze site?

Wij proberen de digitale vrijheid van onze bezoekers zoveel mogelijk veilig te stellen en geen inbreuk te maken op jouw privacy.

Hoe wij dit doen? Wij vertellen jouw graag meer over onze werkwijze welke terug te vinden is op de Privacy en Cookie pagina.

Heb jij vragen over jouw privacy op onze site? En heeft eerder genoemde informatie jouw niet verder geholpen? Dan verzoeken wij jou vriendelijk om ons een berichtje te sturen.


Hoe kan ik mijn ervaring met DeParalijn delen?

Wij vinden het enorm leuk dat jij jouw persoonlijke ervaring met de Paralijn met ons wilt delen. Zowel positieve als ook negatieve ervaringen kun jij direct met delen op de: Ervaring met de Paralijn pagina.