Contact met engelen

Contact met engelen 1

Het contact met engelen is een ervaring die jouw leven kan verrijken en verhelderen. Engelen kunnen jou voorzien van goed advies en positieve raad.

Daarnaast bieden zij jouw bescherming en geven advies wanneer jij geconfronteerd wordt met de moeilijke gebeurtenissen uit het leven.

Contact met engelen? Het is voor iedereen mogelijk met of zonder paragnost.

Op onze paralijn kunt jij via een paragnost of medium in contact treden met jouw eigen beschermengel.


Contact met engelen? Bestaan engelen wel echt?

Contact met engelen 2

Ondanks het feit dat veel mensen hun bedenkingen hebben over het bestaan van engelen. Blijkt uit een onderzoek uit 2008 dat 54 procent van de bevolking uit Europa en Amerika geloofd in het bestaan van engelen.

Het grootste gedeelte van deze mensen geeft zelfs aan dat zij tijdens hun leven persoonlijk ervaring hebben gehad met het contact of de invloed van engelen.

Contact met engelen? Altijd een positieve ervaring.

Opvallend is dat iedereen die aan heeft gegeven contact te hebben gehad met engelen dit als iets positiefs en mooi’s hebben ervaren.

Voor velen was op dat moment ook direct duidelijk dat zij beschermd worden door één of meerdere engelen.

Het contact tussen mens en engel is eeuwen oud.

Het geloof in engelen is niet nieuw, sterker het is eeuwen oud en het komt voor in iedere taal en cultuur.

Zelfs landen waarin geloof nauwelijks een rol speelt, zijn verhalen en ervaringen van engelen sterk aanwezig.

Binnen deze culturen bestaat het geloof dat ouders en voorouders voortleven als wijze engelen die hun leiden op hun pad. Daarnaast worden de engelen vaak om raad gevraagd door geneesheren, zij steunen op de goede raad en adviezen die de engelen hun geven.


Zelf in contact komen met engelen?

Contact met engelen 3

Ondanks het feit dat vele van ons geloven in het bestaan van engelen, zijn er maar weinig mensen die daadwerkelijk (bewust) in contact zijn getreden met engelen. De belangrijkste reden hiervoor is waarschijnlijk dat zij niet precies weten hoe.

Gelukkig hoeft dat niet lastig te zijn, er zijn namelijk meerdere hulpmiddelen die waarvan jij gebruik kunt maken wanneer jij contact wilt maken met een engel waaronder:

Contact met engelen via een paragnost of medium.

Lukt het niet om zelf in contact te komen met engelen? Dan kun jij hierbij de hulp inschakelen van een paragnost of medium.

Sommige mediums, beter bekend als “engelen mediums, of engel paragnosten” hebben namelijk de speciale gave om in contact te treden met engelen. Zij spreken met hen via gedachten, dromen, visies, of via tarot of engelen kaarten. Zij kunnen hun gaven gebruiken om ook jou in contact te laten treden met de engelen.

Heb jij een specifieke vraag? Of kun jij wel wat goede raad en advies gebruiken? Dan kan de paragnost of medium dienen als een link tussen jou en jouw beschermengel.

Mensen die met succes contact hebben gelegd met hun engel via de paralijn geven achteraf vrijwel altijd aan dat zij overspoeld werden door een gevoel van gelukzaligheid.
Daarnaast ervaren veel mensen na een engelen consult een wonderbaarlijk gevoel – en soms zelfs een wonder in hun leven.

Heb jij nog nooit een engelenreading ontvangen? Dan kunnen wij het zeker aanraden het eens te proberen. Een engelenreading kan nieuwe inzichten, nieuwe hoop, en een gevoel van welbehagen schenken.

Een engelenreading via de telefoon kan direct via: Onze paralijn pagina.


Contact met engelen via engelkaarten.

Contact met engelen 4
Bron Afbeelding: Tijdvoorspiritualiteit.nl

Het aanbod van engelenkaarten is enorm groot en groeit nog altijd dagelijks. Engelenkaarten zijn perfect voor mensen die (nog niet) helemaal vertrouwen op hun innerlijke stem of hun eigen connectie met engelen.

Engelenkaarten zijn verkrijgbaar in de meeste (online)boekenwinkels. Je zou hierdoor verwachten dat het bemachtigen van een set kaarten niet lastig hoeft te zijn. Het enorme aanbod kan echter overweldigend zijn en zelfs afschrikken.


Tip: De website Aeclectic.net * heeft een enorm aanbod aan voorbeelden en reviews over engel en tarotkaarten. Deze site is kan een perfecte inspiratie bron wanneer zijn wanneer jij opzoek bent naar Engelenkaarten. De kaarten direct bestellen via de site kan – maar de meeste van de getoonde sets kun jij ook bij Bol.com.

*Hoewel wij Aeclectic.net al jaren met plezier bezoeken en de site absoluut als veilig beschouwen, mist deze site het veiligheidsslotje in de browser – bestellen via de site raden wij om die reden niet aan.


Tip 2: Op de website TijdVoorSpiritualiteit zijn meerdere gratis engelenkaart leggingen te vinden.


Contact met engelen via jouw gedachten of meditatie

Contact met engelen 5
Contact met engelen via meditatie:

Engelen communiceren via een hogere vibratie dan wij tijdens onze dagelijkse bezigheden. Hierdoor is contact met engelen lastiger, maar niet onmogelijk, wanneer jij je niet volledig kunt afsluiten van de buitenwereld.

De oplossing? Meditatie; Meditatie is uitstekende manier om met hen in contact te komen, omdat het je eigen frequentie verhoogt. Heb jij een vraag? Stel deze vraag dan tijdens je meditatie.

Normaal reageren ze niet onmiddellijk; omdat we hier op aarde op een lagere frequentie werken, kan het zelfs enige tijd duren voordat ze uw bericht ontvangen. Stel daarom, wanneer jij je vraag stelt, ook direct de vraag of zij een teken willen geven wanneer zij jouw bericht hebben ontvangen.

Contact met engelen via gedachten:

Het gevoel nooit alleen te zijn en altijd beschermd te worden is het grootste geschenk dat een engel kan geven.

Iedereen heeft zijn of haar eigen beschermengel. Deze engel is bijzonder omdat hij/zij je leven lang aan je zijde staat. Deze kennis kan vertrouwen geven dat jij er niet alleen voor staat. Weet dat er altijd een engel is die je door moeilijke tijden heen probeert te helpen.

De connectie tussen jou en jouw beschermengel is ijzer sterk. Hierdoor is contact maken met jouw beschermengel vaak gemakkelijker dan met een andere engel. Jullie communicatie gaat als het ware vanzelf en via jouw gedachten.

Heb jij een vraag aan jouw beschermengel? Stel je dan voor dat je beschermengel recht achter je staat wanneer je iets moet doen dat moeilijk is.

Stel jouw vraag via jouw gedachten. Plopt er direct een antwoord in je op? Dan kun jij vrijwel zeker van zijn dat deze boodschap het antwoord van jouw engel is.