Een medium bellen? : Deze mediums zijn nu online
Tip: Worden er geen mediums getoond boven deze streep? Dan betekend dit dat er op dit moment helaas geen mediums op de lijn aanwezig zijn.

Voor een overzicht van alle online en aanwezige consulenten verwijzen wij je graag door naar onze complete paralijn pagina.


Een online medium bellen:

Een medium bellen? : Deze mediums zijn nu online 1

Wil jij bellen met een medium? De mediums die, op dit moment, op deze pagina worden getoond zijn mediums die jij direct kunt bereiken*.

Een medium bellen kan via ons algemene nummer. Direct naar het medium van jouw keuze? Gebruik dan (wanneer jij verbonden bent) het boxnummer van het betreffende medium. Hierna wordt jij direct naar hem of haar doorverbonden.

*Mediums waarbij de melding bezet wordt weergegeven zijn wel online maar tijdelijk in gesprek.


Een medium gratis bellen:

Een medium bellen? : Deze mediums zijn nu online 2

Een medium gratis bellen is helaas niet mogelijk. Wat echter wel mogelijk is, bij een groot aantal van onze mediums, dat is om gratis zijn of haar stem te horen.

Je hoeft hiervoor niet te bellen (dus ook geen gesprekskosten te betalen). Het werkt via de site en vrij eenvoudig. Zie jij onder de foto van een medium het:

Afspeel / Play Symbool ?

Dan hoor jij, wanneer je op ‘play’ drukt een korte introductie die door het betreffende medium zelf is ingesproken. Op deze manier hopen wij dat het makkelijker is om direct contact te leggen met een medium die bij je past.


Goedkoper bellen met een medium:

Een medium bellen? : Deze mediums zijn nu online 3

De mediums op DeParalijn zijn bereikbaar op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 0906-0117
Vanuit België: 0907-88367

Wanneer je naar een van deze nummers belt dan betaal je per minuut een bedrag. Dit bedrag betaal jij via jouw (mobiele) telefoonrekening. Wil jij liever vooraf betalen? Of wil jij graag goedkoper bellen met een medium?

Dan raden wij je aan om gebruik te maken van ToekomstCredits. Bel jij met credits? Dan bepaal en betaal jij vooraf hoeveel het bellen met een medium mag kosten. Tijdens het gesprek hoef jij daardoor geen angst te hebben dat jij ongemerkt meer betaald dan jij vooraf gepland had.


Bellen met betrouwbare mediums:

Een medium bellen? : Deze mediums zijn nu online 4

Een medium bellen doe jij wellicht niet dagelijks, en misschien heb jij zelfs nog niet eerder met een online medium gebeld. Een telefonisch medium bellen kan dan ook een beetje spannend zijn. Natuurlijk wil jij, wanneer jij deze eerste stap hebt genomen, uitsluitend bellen met betrouwbare mediums.

Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat je op de paralijn uitsluitend kunt bellen met betrouwbare mediums. De mediums van DeParalijn worden namelijk allemaal vooraf grondig gescreend op hun gave.

Online mediums worden bij ons altijd grondig gescreend.

Screening

Daarnaast word onderzocht of zij passen op een spirituele paralijn en zij instaat zijn om jouw op een goede, duidelijke en correcte manier te woord te staan. Dit proces is niet gemakkelijk en zeer grondig – maar uiterst belangrijk omdat wij erna streven uitsluitend te werken met betrouwbare mediums.

Heb jij ondanks deze screening toch geen goed gevoel over een medium? Of heb jij het idee contact gehad te hebben met een onbetrouwbaar medium? Dan hopen wij dat jij ons dit wilt laten weten via onze contact pagina.


Bellen met een medium of toch een paragnost?

Een medium bellen? : Deze mediums zijn nu online 5

Wij ontvangen regelmatig de vraag; Kan ik beter bellen met een medium of met een paragnost? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van jouw vraag. 

Het belangrijkste verschil tussen een paragnost en medium? Dat is dat een medium (ook) beschikt over de gave om contact te maken met overledene.

De benaming Paragnost wordt vaak gebruikt als verzamelnaam voor personen met (ongeacht welke) spirituele gaven. Dit betekend, erg ongenuanceerd, dat iemand die helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend is (of een combinatie bezit van deze vaardigheden) valt onder de noemer Paragnost.

Een medium is altijd een paragnost, maar een paragnost is niet altijd een medium.

Het verschil tussen een medium en een paragnost is concreet dat een medium ook beschikt over de gave contact te kunnen maken met overledenen.

Dit betekend ook dat een medium altijd een paragnost is, maar een paragnost niet altijd een medium is.


Tip: Op onze paralijn kun jij de consulenten filteren op de gave waarover zij beschikken. Filter jij op Paragnost? Dan zul jij om bovenstaande reden ook altijd een aantal Mediums treffen.