Een Paragnost bellen?

Een Paragnost bellen? 1

Wil jij een paragnost bellen? Bijvoorbeeld omdat jij antwoord wilt krijgen op een vraag die maar blijft branden? Of weet jij niet precies met welke vragen jij terecht kunt bij een paragnost? Dan hopen wij jouw via dit bericht antwoord te kunnen geven op deze, en een aantal andere, vragen.

Waarom zou ik een paragnost bellen?

Een Paragnost bellen? 2

Een van de belangrijkste redenen om een paragnost te bellen is omdat jij antwoorden zoekt op vragen die steeds opnieuw terugkomen in jouw leven. 

Vaak zijn dit grote en belangrijke vragen waarop geen vanzelfsprekend antwoord op te vinden is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over de liefde, carriere of andere situaties die jouw leven voorgoed zullen veranderen.

Waarom kun je voor deze vragen het beste met een paragnost bellen?

Paragnosten hebben een unieke manier van voelen, inleven, ervaren, en kijken naar de manier waarop wij leven. En paragnost ziet, zonder hier een oordeel over te hebben, al snel hoe wij dingen doen en tot nu toe hebben gedaan.

Een paragnost ziet daarnaast de patronen uit ons leven. Dit zijn meestal patronen waarvan wij ons zelf niet (meer) van bewust zijn. Een paragnost gebruikt hiervoor vaak zijn of haar intuïtie en gevoel. Daarnaast maken zij hierbij meestal gebruik van de Tarot, Runen, Lenormand kaarten of astrologie.


Welke vragen kan ik stellen tijdens het bellen van een paragnost?

Een Paragnost bellen? 3

Dit kopje is een beetje raar, want jij mag natuurlijk iedere vraag stellen die in je opkomt. Toch is het goed om je ervan bewust te zijn dat sommige vragen een beter en, vooral, een helderder gesprek op gang zullen brengen. 

Een voorbeeld; verwacht nooit een totaal gedetailleerd antwoord op een gesloten vraag. Een paragnost ziet het complete plaatje waardoor een vraag als ‘zal ik van baan veranderen’, vaak niet met een Ja of Nee beantwoord kan worden.

Dit kan bijvoorbeeld komen doordat het op dit moment misschien een goed/slecht is idee is. Op de lange termijn kan dit echter een totaal ander verhaal zijn.

Hetzelfde telt wanneer jij bijvoorbeeld de cijfers vraagt van het staatslot waar de hoofdprijs op valt. Een paragnost kan en/of mag deze informatie vrijwel nooit delen.

Verlies nooit jouw vrije wil uit het oog.

Zoals veel paragnosten zullen beamen heb jij, op ieder moment in het leven, een ‘vrije wil’ en ‘eigen keuze’.

De toekomst ligt nooit helemaal vast aangezien jij op ieder moment van koers kunt veranderen.

Een paragnost kan jouw wel advies geven en jouw keuze mogelijkheden verhelderen.

De paragnosten op de paralijn kunnen jij wel adviseren welk pad jij (op dit moment) het beste kunt kiezen. Zij kunnen deze keuze echter nooit voor jouw maken – dat kan en mag jij gelukkig altijd zelf beslissen.


Een paragnost bellen? Maak je vraag open:

Een Paragnost bellen? 4

Zoals wij in het kopje hierboven beschreven is het stellen van een gesloten vraag geen handige keuze. Toch kun jij antwoord krijgen op jouw vraag. Hiervoor is het echter nodig om jouw vraag in een ‘open vraag’ te veranderen.

Ter illustratie; De vraag “ga ik scheiden?” is voor een paragnost haast onmogelijk om te beantwoorden.

Maak jij deze vraag open – bijvoorbeeld door te vragen tegen welke zaken jij aan zult lopen tijdens een eventuele scheiding – dan zal de paragnost jou van veel betere informatie kunnen voorzien.

Om precies die reden kun jij een vraag als; word ik succesvol in mijn werk?” beter vermijden. De vraag die beter tot zijn recht zal komen is wanneer jij vraagt; wat heb ik nodig om succesvol te worden in mijn werk?

Een paragnost bellen kun jij vergelijk met het bellen van een vriend(in) met een hoop levenservaring.

Een paragnost van de paralijn kun jij vergelijken als een goede vriend(in). Hij of zij ziet alle paden waaruit jij kunt kiezen en kan jouw open adviseren en objectief met je mee denken.

De paragnost en jij kunnen samen kijken naar de problemen en obstakels die jij mogelijk tegen zult komen wanneer jij voor een bepaald pad kiest.

Hoewel het advies altijd een zuivere en positieve insteek heeft is wederom belangrijk om te onthouden dat jij altijd de regie over jouw leven in handen hebt.


Bellen met een paragnost? Soms ontvang jij niet het perfecte antwoord.

Een Paragnost bellen? 5

Net zoals het belangrijk is om geen open vragen te stellen is het even goed belangrijk om geen vragen te stellen waar jij slechts één antwoord op wilt horen.

Ben jij bijvoorbeeld tot over je oren verliefd op iemand? Dan spreekt het voor zich dat jij wilt horen dat hij of zij dezelfde gevoelens voor jouw koestert.

Herken jij dit probleem bij een van jouw vragen? Dan is het verstandig om deze vraag niet te stellen, de kans is in dit geval namelijk erg groot dat jij teleurgesteld de verbinding zult verbreken.

Komt de voorspelling niet direct uit? Geef het de tijd.

Heb jij een (goed) consult gehad met een paragnost? Maar merk jij ondanks dat dat zijn of haar voorspellingen niet direct uitkomen? Dan is het verstandig om te onthouden dat niet alles direct zal gebeuren of veranderen. Geef het de tijd, het leven houdt zijn eigen tempo aan.


Wil jij direct een paragnost bellen? Bekijk dan de online paragnosten van de paralijn.