7 Dagen per week de beste Paragnosten en Mediums

Ervaringen met de Paralijn

Ervaringen met de Paralijn 1

Geachte bezoeker,

Op deze pagina nodigen wij jou graag uit om te vertellen hoe jouw consult op de paralijn verlopen is.

Positieve ervaringen met de Paralijn

Jouw mening is enorm belangrijk

Natuurlijk hopen wij dat jij tevreden bent met het consult en jij dit graag met ons, de consulent en de bezoekers van deze site wilt delen. Jouw mening is enorm belangrijk omdat wij vanuit jouw ervaring kunnen werken aan het verbeteren van DeParalijn.

Negatieve ervaringen met De Paralijn

Ook negatieve ervaringen mag jij delen.

Is jouw gesprek met een paragnost, medium of andere consulent niet naar wens verlopen? Ook dan horen wij graag jouw mening en ervaring. Wij kijken in dat geval namelijk graag, samen met jou, hoe wij jouw ervaring kunnen verbeteren.

Jouw ervaring met De Paralijn

Ondanks dat wij jouw ervaring met De Paralijn graag direct willen delen worden berichten eerst door ons bekeken alvorens wij tot plaatsing over kunnen gaan. Dit is absoluut niet bedoeld als censuur op jouw mening. Het komt echter vaak voor dat wij spam en (spam)links naar andere pagina’s ontvangen.

Dit is voor jouw gebruikservaring niet prettig en om die reden voeren wij graag eerst een spam controle uit.

Waardering (4.72 / 46)
50 Ervaringen
4 Reacties op ervaringen
0 Volgers
 
Berichten met de meeste reacties
Meest gelezen reacties
53 Comment authors
Evelin Vah
Waardering :
     

Ik heb net met Renata, boxnummer 4020 gebeld. Ze is de beste medium als jullie mij vragen. Ze weet ineens wat er aan de hand is met jou zonder dat je iwta had gezegd.
Renata, you re the best ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Laurens D
Waardering :
     

Ik heb net gebeld met Joke (boxnummer 1620) en ik wil haar nu graag om meerdere redenen aanbevelen. Om te beginnen vind ik haar een vrouw die verstand van zaken lijkt te hebben. Ik schrijf bewust ‘lijkt’ omdat ik pas sinds kort ben begonnen met het bellen van deze Paralijn.

Naast haar expertise heeft Joke ook een stem die ik prettig vind om te horen. Misschien is dit een beetje oppervlakkig, maar ik wil het toch niet onbenoemd laten.

Sharon

Ik heb net gebeld met Loise boxnummer 1051 en werd zonder dat het mij vertelt werd in de wacht gezet met muziekje voor 5 minuten. Ik heb opgehangen want vind dit geen manier van doen. Het is al de tweede keer dat dit bij haar gebeurt. Belachelijk.

Frank
Waardering :
     

Beste Paralijn en Bezoekers,

Omdat de laatste ervaring die hier gedeeld is inmiddels weer een paar maanden oud is. Leek het mij een goed idee dit weer even op te frissen.
Ik zelf heb namelijk een aantal keren speciaal hier gekeken om te zien of bepaalde paragnosten en mediums speciaal werden aangeraden.

Ik zelf heb in het verleden haar naam al eerder genoemd, maar wilde toch nog een keer mijn bewondering voor medium Dana uitspreken.

Ik ben benieuwd welke mediums en paragnosten andere op dit moment in het bijzonder aanraden (of natuurlijk juist afraden).

Mvg Frank

Simone
Waardering :
     

Hallo beste mede bezoekers,

Ik heb onlangs voor het eerst contact gehad met deze Paralijn. Ik heb gesproken met Zeliha, en ben er echt nog steeds verbaast over wat een wijze vrouw met bijzondere gave zij is. Mijn gesprek met haar was mooi, confronterend en zeker ook verhelderend.

Veel liefs, Simone

Char
Waardering :
     

Ik heb vandaag een heel erg fijn gesprek met Jill gehad. Wat een lieve vrouw, alles wat ze zei klopte ook.
Jill, complimenten voor jou

Nadine Evers
Waardering :
     

Een hele goedemorgen,

Ik heb zojuist mijn eerste advies gesprek gehad via deze paralijn.
Ik vond het een goed gesprek, en merk dat het mij een paar handreikingen heeft gegeven waar ik vandaag direct iets mee kan gaan doen.

Met vriendelijke groet,
Nadine Evers

Tineke Been
Waardering :
     

Tip voor iedereen, ga vooral naar de kaartleggers die met lenormand kaarten werken als je een duidelijk antwoord wil. Maar wil je inzicht ga dan naar een tarotist. En wil je weten hoe iemand over je denkt of dat je vriend vreemdgaat ga dan naar een paragnost of helderziende. Ik doe dit namelijk ook zelf. Verder veel succes allemaal.

Anike
Waardering :
     

Mijn gesprekken met Zeliha zijn altijd heel erg goed. In het verleden heb ik ook contact gehad met andere op de lijn – maar ik merk dat mijn klik het meeste uitgaat naar Zeliha.

Mirjam
Waardering :
     

Ik heb tot op heden goede ervaringen met deze paralijn en dit is zojuist voortgezet door een goed en informatief gesprek met Merlijn.

1 3 4 5
Paralijn

Benieuwd wat 2020 voor jou in petto heeft?

De paragnosten van DeParalijn beantwoorden graag al jouw vragen.
De Paralijn

Direct naar De Paralijn

ToekomstCredits

Bellen tegen een lager tarief zonder tijdslimiet?
ToekomstCredits
Dat kan door gebruik te maken van onze:

ToekomstCredits