Ervaringen met de Paralijn

Ervaringen met de Paralijn 1

Geachte bezoeker,

Op deze pagina nodigen wij jou graag uit om te vertellen hoe jouw consult op de paralijn verlopen is.

Positieve ervaringen met de Paralijn

Jouw mening is enorm belangrijk

Natuurlijk hopen wij dat jij tevreden bent met het consult en jij dit graag met ons, de consulent en de bezoekers van deze site wilt delen. Jouw mening is enorm belangrijk omdat wij vanuit jouw ervaring kunnen werken aan het verbeteren van DeParalijn.

Negatieve ervaringen met De Paralijn

Ook negatieve ervaringen mag jij delen.

Is jouw gesprek met een paragnost, medium of andere consulent niet naar wens verlopen? Ook dan horen wij graag jouw mening en ervaring. Wij kijken in dat geval namelijk graag, samen met jou, hoe wij jouw ervaring kunnen verbeteren.

Jouw ervaring met De Paralijn

Ondanks dat wij jouw ervaring met De Paralijn graag direct willen delen worden berichten eerst door ons bekeken alvorens wij tot plaatsing over kunnen gaan. Dit is absoluut niet bedoeld als censuur op jouw mening. Het komt echter vaak voor dat wij spam en (spam)links naar andere pagina’s ontvangen.

Dit is voor jouw gebruikservaring niet prettig en om die reden voeren wij graag eerst een spam controle uit.

59 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
san
1 jaar geleden
Waardering :
     

medium Layla

san
1 jaar geleden

Medium Layla: super lieve vrouw, prettig gesprek, ze gaf mij dingen mee waar ik op moet letten en goede tips waar ik wat aan heb.
Nogmaals bedankt!

hugo
2 jaren geleden
Waardering :
     

vaak als je belt gaat telefoon lang over en dan opeens is de consulent in gesprek terwijl op de site staat dat deze vrij is. heel vreemd. ook krijg je dan soms een belgisch antwoordapparaat. het kost allemaal veel geld en levert niets op

1 4 5 6
59
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x