Ervaringen met de Paralijn

Ervaringen met de Paralijn 1

Geachte bezoeker,

Op deze pagina nodigen wij jou graag uit om te vertellen hoe jouw consult op de paralijn verlopen is.

Positieve ervaringen met de Paralijn

Jouw mening is enorm belangrijk

Natuurlijk hopen wij dat jij tevreden bent met het consult en jij dit graag met ons, de consulent en de bezoekers van deze site wilt delen. Jouw mening is enorm belangrijk omdat wij vanuit jouw ervaring kunnen werken aan het verbeteren van DeParalijn.

Negatieve ervaringen met De Paralijn

Ook negatieve ervaringen mag jij delen.

Is jouw gesprek met een paragnost, medium of andere consulent niet naar wens verlopen? Ook dan horen wij graag jouw mening en ervaring. Wij kijken in dat geval namelijk graag, samen met jou, hoe wij jouw ervaring kunnen verbeteren.

Jouw ervaring met De Paralijn

Ondanks dat wij jouw ervaring met De Paralijn graag direct willen delen worden berichten eerst door ons bekeken alvorens wij tot plaatsing over kunnen gaan. Dit is absoluut niet bedoeld als censuur op jouw mening. Het komt echter vaak voor dat wij spam en (spam)links naar andere pagina’s ontvangen.

Dit is voor jouw gebruikservaring niet prettig en om die reden voeren wij graag eerst een spam controle uit.

59 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ria
8 jaren geleden
Waardering :
     

Ik heb gebeld met de paralijn en was tevreden met het consult.

Groetjes Ria

Corine
9 jaren geleden
Waardering :
     

Hallo iedereen,

Ik heb contact gehad met de paralijn.
Ik sprak Astrid Zuurveen en zij heeft mij doormiddel van Tarot een aantal zeer goede adviezen kunnen geven.

Groetjes Corine

Leisbeth
9 jaren geleden
Waardering :
     

Ik heb contact gehad met Romi van de paralijn. Zij heeft veel ervaring met tarot en Lenormand kaarten, en ik wilde graag een legging met de laatst genoemde kaarten. Ik vond het een goed consult.

Met vriendelijke groet,
Liesbeth de Jager

Nicco
9 jaren geleden
Waardering :
     

Ik heb zeer goede ervaringen met Alida.
Kreeg een goed gevoel tijdens en na ons gesprek, en kreeg niet het idee dat ik langer dan nodig aan de telefoon gehouden werd.

Gr Nicco

Leon
10 jaren geleden
Waardering :
     

Hallo allemaal,

In het verleden ben ik eerder op deze site geweest, alleen stond het ontwerp van de website mij toen een beetje tegen.
Ik vond het persoonlijk iets te zweverig, waardoor ik direct weg ben gegaan.
Goed dat er nu gekozen is voor een neutraler ontwerp, want ik ontdek nu pas dat er wat betreft paragnosten best veel kwaliteit op deze lijn te vinden is (en wellicht ook was).

MVG Leon

Charming
10 jaren geleden

Waar is celine sissy ? Ze is nooit meer online?

Chantal
10 jaren geleden
Waardering :
     

Beste lezer,

Vandaag heb ik gesproken met Sanne, zij is een heldervoelend medium. Omdat mijn moedertaal Duits is, maar ik al jaren in Nederland woonachtig ben, vind ik het geen probleem om een consult in het Nederlands te ontvangen.
Echter merkte ik tijdens het gesprek dat deze consulten net een beetje meer tot de kern kunnen komen als de mogelijkheid bestaat te spreken in mijn moedertaal.
Omdat dit bij Sanne mogelijk was, vond ik het goed om deze tip ook met andere bezoekers te delen.

Met vriendelijke groet,
Chantal

Linda
11 jaren geleden
Waardering :
     

Hoi, Ik heb vele malen met Klarissa gesproken en was erg tevreden over haar. Nu heb ik haar al weken niet meer online gezien maar zou haar graag willen spreken. Kan iemand me zeggen óf en wanneer ze weer online komt?

Mieke Ven
11 jaren geleden
Waardering :
     

Hallo, Na het lezen van onderstaande berichten ontdekte ik dat het soms toch wel erg persoonlijk is welk medium of paragnost het beste bij je past. Zo herken ik mij bijvoorbeeld niet in het schrijven van onderstaande bezoekster, omdat mijn ervaringen met Gerda juist zeer positief zijn. Aan de andere kant heb ik op deze lijn een iets minder positief gesprek gehad met een andere consulente. Aangezien zij niet langer werkzaam is op de lijn zal ik haar naam niet noemen, maar het viel mij op dat anderen in het verleden juist zeer positief waren over deze consulente. Hierdoor blijkt… Lees verder »

Joke Robinson
11 jaren geleden
Waardering :
     

Eind vorig jaar had ik een gesprek met Hans die mij goed hielp met een date die mij in onzekerheid hield. Dit jaar had ik contact met Gerda die mij helemaal niet hielp. Zij kapte het gesprek met de mededeling dat al die datingsites niks zijn. Vooral mannen die niets van zich laten horen. Maar de man die mij niets liet horen heeft daar een reden voor. Hij verloor zijn baan en ging in depressies en werd opgenomen en kreeg medicijnen en nu heeft hij een obsessieve compulsieve stoornis t,g,v, die depressies en is gaan gokken en nu schulden heeft.… Lees verder »

1 2 3 6
59
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x