Engelen Reading

Engelen readings kunnen u helpen contact te maken met u beschermengel.
Op onze paralijn kunt u via een paragnost of medium in contact treden met uw eigen beschermengel.
Deze engel kan u voorzien van goede raad, en zal u beschermen en adviseren voor en tijdens moeilijke gebeurtenissen in uw leven.

Bestaan engelen echt? Ondanks het feit dat veel mensen hun bedenkingen hebben omtrent het bestaan van engelen.
Blijkt uit een onderzoek uit 2008 dat 54 procent van de bevolking uit Europa en Amerika geloofd in het bestaan van engelen.
Het grootste gedeelte van deze mensen geeft aan dat zij in hun leven ervaringen hebben gehad, waarop het duidelijk was dat zij beschermd werden door een engel.

Het geloof in engelen is al duizenden jaren geleden begonnen, en komt voor in iedere taal en cultuur.
Zelfs landen waarin geloof nauwelijks een rol speelt, zijn verhalen en ervaringen van engelen sterk aanwezig. Vaak geloven zij dat hun ouders en voorouders voortleven als wijze engelen die hun leiden op hun pad. Daarnaast worden de engelen vaak om raad gevraagd voor geneesheren, zij steunen op de goede raad en adviezen die de engelen hun geven.

Ondanks het feit dat vele van ons geloven in het bestaan van engelen, zijn er maar weinig mensen die daadwerkelijk in contact zijn getreden met hun engelen.
Sommige mediums, beter bekend als “engelen mediums, of engel paragnosten” hebben de speciale gave om in contact te treden met engelen.
Zij spreken met hen via gedachten, dromen, visies, of via tarot of engelen kaarten.
Zij kunnen hun gaven gebruiken om ook u in contact te laten treden met de engelen.

Wanneer u in contact wilt treden met u beschermengel of een gids uit het hiernamaals, kan een engelen consult in deze behoefte voorzien.
Wanneer u een specifieke vraag heeft, of advies nodig heeft over een bepaald onderwerp in uw leven, dan kan de paragnost of medium dienen als een link tussen u en uw engel.
De mensen die met succes contact hebben gelegd met hun engel doormiddel van een paralijn engelenreading geven vaak aan dat zij overspoeld werden door een gevoel van gelukzaligheid.
Daarnaast ervaren veel mensen na een engelen consult een wonderbaarlijk gevoel, en soms zelfs een wonder in hun leven. Hun leven werd weer gevuld met hoop en het leven lijkt ineens weer een richting en een doel te hebben gekregen.

Engelen readings kunnen een enorme troost bieden in uw leven tijdens moeilijke gebeurtenissen.
Voor mensen in de rouw kan een engelen reading van de paralijn hun weer het gevoel geven dat er over hun en hun dierbare gewaakt word.

Wanneer u nog nooit een engelenreading heeft ervaren van de paralijn, dan kunnen wij het u zeker aanraden. Een engelenreading kan u nieuwe inzichten, nieuwe hoop, en een gevoel van welbehagen schenken.