Ervaringen met De Paralijn

Geachte bezoeker,

Op deze pagina willen wij graag van u weten hoe u consult op
paralijn is verlopen.
Wij vragen u daarom hier uw mening met ons te delen.
Wanneer u tevreden bent met uw consult dan horen wij dat natuurlijk graag,
Maar ook wanneer u ervaring met de paralijn niet goed is verlopen, willen wij graag uw mening horen.

Berichten worden eerst door ons bekeken alvorens wij tot plaatsing over kunnen gaan.
Dit is niet bedoeld als censuur op uw mening, het komt echter vaak voor dat wij spam en links naar andere pagina's ontvangen.
Voor uw gebruikservaring is dit niet prettig, vandaar dat wij graag eerst een spam controle willen uitvoeren.

Natuurlijk hopen wij dat u zeer goede ervaringen heeft met onze paralijn, en dat wij u in de toekomst nog vaker terug mogen zien.

Reacties   

0 #50 Simone 16-12-2016 08:14
Hallo beste mede bezoekers,

Ik heb onlangs voor het eerst contact gehad met deze Paralijn. Ik heb gesproken met Zeliha, en ben er echt nog steeds verbaast over wat een wijze vrouw met bijzondere gave zij is. Mijn gesprek met haar was mooi, confronterend en zeker ook verhelderend.

Veel liefs, Simone
Citeer
+1 #49 Nadine Evers 05-12-2016 07:49
Een hele goedemorgen,

Ik heb zojuist mijn eerste advies gesprek gehad via deze paralijn.
Ik vond het een goed gesprek, en merk dat het mij een paar handreikingen heeft gegeven waar ik vandaag direct iets mee kan gaan doen.

Met vriendelijke groet,
Nadine Evers
Citeer
0 #48 luigi42 02-03-2016 22:06
Ik heb net een goed consult mogen ontvangen van Raymonda,
Vond het heel interessant en verhelderend.
Citeer
+1 #47 tineke been 02-12-2015 21:47
Tip voor iedereen, ga vooral naar de kaartleggers die met lenormand kaarten werken als je een duidelijk antwoord wil. Maar wil je inzicht ga dan naar een tarotist. En wil je weten hoe iemand over je denkt of dat je vriend vreemdgaat ga dan naar een paragnost of helderziende. Ik doe dit namelijk ook zelf. Verder veel succes allemaal.
Citeer
+4 #46 Frank 28-10-2015 08:45
Beste Paralijn en Bezoekers,

Omdat de laatste ervaring die hier gedeeld is inmiddels weer een paar maanden oud is. Leek het mij een goed idee dit weer even op te frissen.
Ik zelf heb namelijk een aantal keren speciaal hier gekeken om te zien of bepaalde paragnosten en mediums speciaal werden aangeraden.

Ik zelf heb in het verleden haar naam al eerder genoemd, maar wilde toch nog een keer mijn bewondering voor medium Dana uitspreken.

Ik ben benieuwd welke mediums en paragnosten andere op dit moment in het bijzonder aanraden *(of natuurlijk juist afraden).

Mvg Frank
Citeer
+4 #45 Imane diab 22-06-2015 09:44
Lieve Pamela, ontzettend bedankt voor je consult. Je wist mij precies te vertellen waar het probleem ligt in mijn relatie! Wat jij eigelijk niet kon weten. Je vertelde mij dat ik wantrouwig was naar mijn vriend en dat ik niet van elk klein ding een probleem moet maken en meer geduld moet tonen en dat ik me assertiever moet opstellen wil ik deze relatie laten slagen. Heel bijzonder! Ook vertelde jij mij dingen uit het verleden wat jij absoluut niet kan weten! Onwijs bedankt voor je consult!
Citeer
+1 #44 Anike 21-04-2015 11:54
Mijn gesprekken met Betty zijn altijd heel erg goed. In het verleden heb ik ook contact gehad met andere op de lijn - maar ik merk dat mijn klik het meeste uitgaat naar Betty.
Citeer
0 #43 Mirjam 08-03-2014 15:26
Ik heb tot op heden goede ervaringen met deze paralijn en dit is zojuist voortgezet door een goed en informatief gesprek met Merlijn.
Citeer
0 #42 Charming 28-10-2013 08:42
Waar is celine sissy ? Ze is nooit meer online?
Citeer
0 #41 Peter M 04-10-2013 07:38
Ik ben helemaal nieuw op de Paralijn, maar de eerste ervaringen zijn zeer goed. :-)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen