Jouw Tarot Dagkaart


 • Betekenis Tarot Dagkaart De Zegewagen


  Betekenis Tarot Dagkaart De Zegewagen ALGEMEEN

  Heb vandaag vertrouwen in je dromen. Er staat iets moois te gebeuren wanneer dit lukt.

  LIEFDE & RELATIE

  Zorg ervoor dat je partner weet hoe jij je voelt. Zonder open en eerlijk te zijn gaat het jullie niet lukken om verder te komen. Single? Er bloeit een nieuwe liefde op – maar het kan dat jij dit nog niet ziet of bewust voelt. Deze geliefde is in staat jullie beiden te onderhouden.

  Kun jij leven met luxe waar jijzelf eigenlijk niets voor hoeft te doen? Dan past deze relatie perfect. Dat jij niet voor luxe en geld hoeft te werken betekend overigens niet dat jij jezelf niet op talloze andere manieren zinvol kunt maken.

  WERK & CARRIÈRE

  Jouw geduld op de werkvloer wordt grondig op de proef gesteld. Blijf kalm en rustig – hoe moeilijk dat op dit moment ook voor je is.

  FINANCIËN

  Vandaag is een dag waarop jij jezelf eens lekker mag verwennen. Gun jezelf even een moment waarin jouw dag echt even alleen maar om jouw draait. Geef voor de verandering daarnaast ook eens iets leuks aan jezelf in plaats van aan een ander.

  FAMILIE & VRIENDEN

  Omring jezelf met mensen die in jouw doelen geloven. Jij hebt mensen nodig die je aanmoedigen. Mensen die je dromen naar beneden halen kun jij de komende tijd beter vermijden.


Tarot Dagkaart

De Tarot is een ideale gids voor het dagelijks leven bijv door deze te gebruiken als tarot dagkaart.

De korte beschrijving bij deze tarot dag kaart toont een algemene indruk en handvatten voor vandaag.

Wil jij liever een uitgebreid advies of een persoonlijke Tarot legging? De Tarotisten van De Paralijn helpen jou graag verder op weg.

Tip: Ben jij opzoek naar meerdere gratis Tarot kaart leggingen? Breng dan eens een bezoekje aan alle gratis orakelkaart leggingen(waaronder Tarot) op TijdVoorSpiritualiteit.nl