Deze helderziende zijn nu online:

Tip: Worden er geen helderziende getoond boven deze streep?

Dan betekend dit dat zij op dit moment helaas allemaal afwezig zijn.

Voor een overzicht van alle online en aanwezige consulenten verwijzen wij je graag door naar onze complete paralijn pagina.


Online helderziende bellen:

Bellen met een online Tarotist

Wil jij bellen met een helderziende? De helderzienden die, op dit moment, op deze pagina worden getoond zijn  direct kunt bereiken*.

Wil jij graag een telefonisch consult? Bel dan ons algemene nummer. Direct naar de helderziende van jouw keuze? Gebruik dan (wanneer jij verbonden bent) het boxnummer van de betreffende helderziende. Hierna wordt jij direct met hem of haar doorverbonden.

*Helderziende waarbij de melding bezet wordt weergegeven zijn wel online maar tijdelijk in gesprek.


Meer dan alleen helderzien:

Online Helderziende

Wikipedia omschrijft helderziendheid op de volgende, volgens ons mooie, manier:

Helderziendheid of clairvoyance verwijst naar het vermogen dat iemand zou bezitten om op buitenzintuiglijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen.

Een helderziende ziet beelden die anderen niet zien. Deze beelden tonen hun de uitkomst van onvoorspelbare situaties welke in de toekomst plaats gaan vinden. 

Formeel wordt de term ‘helderziende’ alleen gebruikt voor mediums of paragnosten die in beelden de toekomst zien. Dat wil niet zeggen dat er naast helder-zien geen andere manieren zijn waarop een medium de toekomst kan ervaren. Deze mediums zijn in plaats van (of naast) helderziend bijvoorbeeld:


Heldervoelend

Heldervoelend

Een medium die heldervoelend is voelt energieën en signalen die andere mensen niet (aan)voelen. De term heldervoelend is vrij breed doordat een heldervoelend medium een breed palet aan signalen kan oppikken.

Enkele voorbeelden zijn het aanvoelen van; emoties, gevoelens, spanningen en pijn. Daarnaast kan een heldervoelende meestal signalen voelen wanneer zij een object (bijvoorbeeld een sieraad) van een (overleden) persoon aanraken.


Helderruikend

Helderruikend

Een helderruikend medium komt minder vaak voor als bijvoorbeeld heldervoelende of helderziende mediums. Een mogelijke verklaring hiervoor is dat het opmerken en aanvoelen van geuren minder opvalt dan wanneer een medium op een andere manier signalen uit het heden en verleden oppikt.

Een helderruikend medium kan doormiddel van geur onder meer de volgende signalen ruiken; de geur van iemand die is overgegaan, emoties, pijn, medische problemen*. Daarnaast kan hij of zij ruiken of jij een bepaalde stap beter wel of niet kunt zetten.

*Wij raden iedereen af medische vragen te stellen tijdens een consult. Brengt een medium deze zelf ter sprake? Dan kun jij dit zien als goede raad. Voor daadwerkelijk medisch advies is het echter altijd nodig om een (huis)arts te bezoeken.


HelderHorend

Helderhorend

Een helderhorend medium hoort geluiden, signalen en boodschappen die voor andere niet hoorbaar zijn. Net als bij de term heldervoelend is ook de gave van heldervoelendheid erg breed.

Enkele voorbeelden van de geluiden en signalen die een helderhorend medium ontvangt zijn; geluiden of boodschappen van overledene, jouw innerlijke stem, signalen van bloemen en planten. Daarnaast zijn er helderhorende mediums gedachtes kunnen horen of contact hebben met bijvoorbeeld engelen.


Helderwetend

HelderHorend

Een helederwetend medium ontvangt boodschappen in de vorm van gedachten. Het medium weet antwoorden op vragen zonder deze antwoorden zelf te beïnvloeden.

Waar deze gedachten vandaan komen is vaak onduidelijk en soms niet logisch verklaarbaar. Toch weet het medium met absolute zekerheid dat de boodschap helder en waar is.

Enkele voorbeelden van boodschappen die een helderwetend medium ontvangt zijn; de uitkomst of oplossing van problemen, een situatie die al heeft of nog niet heeft plaatsgevonden, de uitkomst van een willekeurige vraag.

Wanneer jij een kijkje neemt op onze pagina met online mediums zul jij zien dat de meeste mediums over één of meerdere van deze heldere gaven beschikt.


Gratis een online helderziende bellen:

Deze helderziende zijn nu online: 1

Een helderziende gratis bellen is helaas niet mogelijk. Wat echter wel mogelijk is, bij een groot aantal van onze online consulten, dat is om gratis zijn of haar stem te horen.

Je hoeft hiervoor niet te bellen (dus ook geen gesprekskosten te betalen). Het werkt via de site en vrij eenvoudig. Zie jij onder de foto van de gekozen consult het:

Afspeel / Play Symbool ?

Dan hoor jij, wanneer je op ‘play’ drukt een korte introductie die door de consult zelf is ingesproken. Op deze manier hopen wij dat het makkelijker is om direct contact te leggen met de helderziende die bij je past.


Goedkoper bellen met online helderziende:

ToekomstCredits

De helderziende van DeParalijn zijn bereikbaar op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 0906-0117
Vanuit België: 0907-88367

Wanneer je een van deze nummers belt dan betaal je per minuut een bedrag. Dit bedrag betaal jij via jouw (mobiele) telefoonrekening. Wil jij liever van te voren betalen? Of wil jij graag minder betalen per minuut?

Dan raden wij je aan om gebruik te maken van ToekomstCredits. Bel jij met credits? Dan bepaal en betaal jij vooraf hoeveel jouw spirituele consult mag kosten. Dit kan ontspannend werken aangezien jij je tijdens het gesprek niet druk hoeft te maken over de tijd en de telefoonkosten.


Bellen met betrouwbare helderziende:

Betrouwbare helderziende

Een paralijn bellen doe jij wellicht niet dagelijks, en misschien heb jij zelfs nog eerder naar een para of astrolijn gebeld. Heb jij eenmaal de stap gemaakt om te bellen? Dan spreekt het voor zich dat jij alleen wilt bellen met betrouwbare consulenten.

Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat je op de paralijn uitsluitend kunt bellen met betrouwbare helderziende. Net als bij de andere spirituele consulten van DeParalijn worden ook zij namelijk allemaal vooraf grondig gescreend op hun gave.

Online helderziende worden bij ons altijd grondig gescreend.

Screening

Daarnaast wordt er gekeken of zij passen bij deze spirituele paralijn. Hierbij wordt onder meer gekeken of zij instaat zijn om jouw op een goede, duidelijke en correcte manier te woord te staan.

Dit proces is niet eenvoudig en zeer grondig – maar uiterst belangrijk – wij streven er natuurlijk na om uitsluitend te werken met betrouwbare consulenten.

Heb jij ondanks onze screening toch geen goed gevoel over jouw gesprek? Of heb jij het idee contact een negatieve ervaring met een van onze online consulenten? Dan hopen wij dat jij ons dit wilt laten weten via onze contact pagina.


Tip: Op onze paralijn kun jij de consulenten filteren op de gave waarover zij beschikken. Filter jij op medium? Dan zul jij al snel zien dat de meeste mediums over één of meerdere heldere gaven beschikt.