Online Paragnost : Paragnosten nu online
Tip: Worden er geen paragnosten getoond boven deze streep? Dan betekend dit dat er op dit moment helaas geen paragnosten op de lijn aanwezig zijn.

Voor een overzicht van alle online en aanwezige consulenten verwijzen wij je graag door naar onze complete paralijn pagina.


Een online paragnost bellen:

Bellen met een online paragnost

Wil jij bellen met een paragnost? De paragnosten die, op dit moment, op deze pagina worden getoond zijn de online paragnosten die jij direct kunt bereiken*.

Een paragnost bellen kan via ons algemene nummer. Direct naar de online paragnost van jouw keuze? Gebruik dan (wanneer jij verbonden bent) het boxnummer van de betreffende paragnost. Hierna wordt jij direct naar hem of haar doorverbonden.

*Online paragnosten waarbij de melding bezet wordt weergegeven zijn wel online maar tijdelijk in gesprek.


Gratis bellen met een online paragnost:

Bellen met een paragnost

Een paragnost gratis bellen is helaas niet mogelijk. Wat echter wel mogelijk is, bij een groot deel van onze paragnosten, dat is om gratis zijn of haar stem te horen.

Je hoeft hiervoor niet te bellen (dus ook geen gesprekskosten te betalen). Het werkt via de site en vrij eenvoudig. Zie jij onder de foto van een online paragnost het:

Afspeel / Play Symbool ?

Dan hoor jij, wanneer je op ‘play’ drukt een korte introductie die door de betreffende persoon zelf is ingesproken. Op deze manier hopen wij dat het makkelijker is om direct contact te leggen met een consulent die bij je past.


Goedkoper bellen met een online paragnost:

ToekomstCredits

De paragnosten op DeParalijn zijn bereikbaar op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 0906-0117
Vanuit België: 0907-88367

Wanneer je naar een van deze nummers belt dan betaal je per minuut een bedrag. Dit bedrag betaal jij via jouw (mobiele) telefoonrekening. Wil jij liever vooraf betalen? Of wil jij graag goedkoper bellen met een paragnost?

Dan raden wij je aan om gebruik te maken van ToekomstCredits. Bel jij met credits? Dan bepaal en betaal jij vooraf hoeveel het consult mag kosten. Tijdens het gesprek hoef jij daardoor geen angst te hebben dat jij ongemerkt meer betaald dan jij vooraf gepland had.


Bellen met zuivere paragnosten:

Zuivere Paralijn

Wanneer jij opzoek bent naar een online paragnost dan ben jij uiteraard alleen opzoek naar zuivere paragnosten. Jij wilt iemand bellen die jij kunt vertrouwen en waarbij jij geen angst hoeft te hebben dat hij of zij niet helemaal zuiver te werk gaat.

Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat je op de paralijn uitsluitend kunt bellen met zuivere paragnosten. Een paragnost van DeParalijn wordt namelijk vooraf grondig gescreend op zijn of haar gave.

Online paragnosten worden bij ons altijd grondig gescreend.

Screening

Naast een uitgebreide screening word er ook gekeken of de persoon geschikt is om te werken op een spirituele paralijn.

Één online paragnost moet naast een gave ook instaat zijn om jou op een goede, duidelijke en correcte manier te woord te staan. Dit proces is niet gemakkelijk en zeer grondig – maar uiterst belangrijk omdat wij erna streven uitsluitend te werken met zuivere paragnosten.

Heb jij ondanks deze screening toch geen goed gevoel over een paragnost?

Of heb jij, ondanks onze screening, het idee contact gehad te hebben met een paragnost die niet helemaal zuiver is? Dan hopen wij dat jij ons dit wilt laten weten via onze contact pagina.


Bellen met een medium of toch een paragnost?

Bellen met een medium of paragnost

Wij ontvangen regelmatig de vraag; Kan ik beter bellen met een medium of met een paragnost? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van jouw vraag. 

Het belangrijkste verschil tussen een paragnost en medium? Dat is dat een medium (ook) beschikt over de gave om contact te maken met overledene.

De benaming Paragnost wordt vaak gebruikt als verzamelnaam voor personen met (ongeacht welke) spirituele gaven. Dit betekend, erg ongenuanceerd, dat iemand die helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend is (of een combinatie bezit van deze vaardigheden) valt onder de noemer Paragnost.

Een medium is altijd een paragnost, maar een paragnost is niet altijd een medium.

Het verschil tussen een medium en een paragnost is concreet dat een medium ook beschikt over de gave contact te kunnen maken met overledenen. Dit betekend ook dat een medium altijd een paragnost is, maar een paragnost niet altijd een medium is.


Tip: Op onze paralijn kun jij de consulenten filteren op de gave waarover zij beschikken. Filter jij op Paragnost? Dan zul jij om bovenstaande reden ook altijd een aantal Mediums treffen.