Online Tarotisten : Tarotisten nu online
Tip: Op deze pagina staan de online tarotisten. Worden er geen tarotisten getoond boven deze streep?

Dan betekend dit dat er op dit moment helaas geen tarotisten op de lijn aanwezig zijn.

Voor een overzicht van alle online en aanwezige consulenten verwijzen wij je graag door naar onze complete paralijn pagina.


Online tarotisten bellen:

Online Tarotisten : Tarotisten nu online 1

Wil jij bellen met een tarotist? De tarotisten die, op dit moment, op deze pagina worden getoond zijn tarotisten die jij direct kunt bereiken*.

Een tarotist bellen kan via ons algemene nummer. Direct naar de tarotist van jouw keuze? Gebruik dan (wanneer jij verbonden bent) het boxnummer van de betreffende tarotist. Hierna wordt jij direct met hem of haar doorverbonden.

*Tarotisten waarbij de melding bezet wordt weergegeven zijn wel online maar tijdelijk in gesprek.


Een kaartlegging kan ook met andere kaarten:

Online Tarotisten : Tarotisten nu online 2

Een tarotist werkt altijd met tarot kaarten, maar meestal niet uitsluitend met tarotkaarten. 

De Tarotisten van de paralijn beschikken, naast een enorme tarot kennis, vaak over gave om met andere orakelkaarten te werken. Je kunt hierbij onder meer denken aan:

  • Engelenkaarten
  • Lenormand kaarten
  • Zigeunerkaarten
  • Isis kaarten

Wil jij graag een legging met andere kaarten dan de kaarten uit de Tarot? In het bijschrift van de online tarotisten kun jij vaak direct teruglezen met welke kaarten hij of zij nog meer werkt.


Gratis een online tarotist bellen:

Online Tarotisten : Tarotisten nu online 3

Gratis bellen naar een van onze tarotisten is helaas niet mogelijk. Wel kun jij via onze site gratis een tarot dagkaart trekken.

Daarnaast is het ook mogelijk om gratis de stem van een van de online tarotisten te beluisteren. Dit kan direct via de site dus hier zijn geen gesprekskosten aan verbonden. Het werkt via de site en vrij eenvoudig. Zie jij onder de foto van een tarotist het:

Afspeel / Play Symbool ?

Dan hoor jij, wanneer je op ‘play’ drukt een korte introductie die door het betreffende medium zelf is ingesproken. Op deze manier hopen wij dat het makkelijker is om direct contact te leggen met een medium die bij je past.


Goedkoper bellen met online tarotisten:

 

ToekomstCredits

De tarotisten van DeParalijn zijn bereikbaar op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 0906-0117
Vanuit België: 0907-88367

Wanneer je een van deze nummers belt dan betaal je per minuut een bedrag. Dit bedrag betaal jij via jouw (mobiele) telefoonrekening. Wil jij liever van te voren betalen? Of wil jij graag goedkoper bellen met een tarotist?

Dan raden wij je aan om gebruik te maken van ToekomstCredits. Bel jij met credits? Dan bepaal en betaal jij vooraf hoeveel jouw tarot consult mag kosten. Tijdens het gesprek hoef jij daardoor geen zorgen te maken over onverwacht hoge telefoonkosten.


Bellen met een betrouwbare tarotist:

Online Tarotisten : Tarotisten nu online 4

Anders dan bij paragnosten en mediums is het talent van een online tarotist iets eenvoudiger te onderzoeken. Hoewel Tarotkaarten op vele manieren kunnen worden uitgelegd zal de boodschap in de kern vergelijkbaar zijn.

Dat gezegd hebbende kan het lastig zijn om direct aan te voelen hoe betrouwbaar een tarotist is. Zeker wanneer jij zelf niet over een uitgebreide tarot kennis beschikt.

Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat je op de paralijn uitsluitend kunt bellen met betrouwbare tarotisten. De consulenten van DeParalijn worden namelijk allemaal vooraf grondig gescreend op hun gave.

Online tarotisten worden bij ons altijd grondig gescreend.

Screening

Daarnaast word onderzocht of zij passen op een spirituele paralijn. Hierbij wordt onder meer gekeken of zij instaat zijn om jouw op een goede, duidelijke en correcte manier te woord te staan. Dit proces is niet eenvoudig en zeer grondig – maar uiterst belangrijk – wij streven er natuurlijk na om uitsluitend te werken met betrouwbare tarotisten.

Heb jij ondanks onze screening toch geen goed gevoel over een van de tarotisten? Of heb jij een negatieve ervaring gehad met een van onze online tarotisten? Dan hopen wij dat jij ons dit wilt laten weten via onze contact pagina.


Tip: Op onze paralijn kun jij de consulenten filteren op de gave waarover zij beschikken. Filter jij op Tarotist? Dan zul jij al snel zien dat de tarotisten vaak ook met andere orakelkaarten werken.