Spiritueel liefdesadvies – Liefdes Consult

Spiritueel liefdesadvies - Liefdes Consult 1

Ben jij opzoek naar spiritueel liefdesadvies van een medium of paragnost?

Bijvoorbeeld omdat jij moe bent geworden van alle spelletjes en uitgeput bent van het eindeloos daten? Of zit het even niet goed in jouw relatie? En ben jij benieuwd welk advies het universum jou te bieden heeft?

Waag dan nu de sprong en ontvang advies van één van de spirituele medewerkers van de paralijn.

De paragnosten, mediums en helderziende van DeParalijn voorzien je graag van advies en helpen je op weg helpen naar het vinden van jouw ware zielsverwant.

Spiritueel liefdesadvies van een medium

Spiritueel liefdesadvies - Liefdes Consult 2

Speel niet langer Russisch roulette met liefdes leven, maar ontvang het advies van een getalenteerd medium.

Heb jij alles al hebt geprobeerd van online daten, blind daten, en het zoeken naar ware in het café? Dan ben jij er nu waarschijnlijk achter gekomen dat je precies op het juiste moment op de juiste plaats moet zijn om kans te maken jouw grote liefde tegen te komen.

Maar wanneer is precies dat ‘juiste moment’ en waar bevind zich precies die ‘juiste plaats’ Een medium van de paralijn kan jou precies hierbij te hulp schieten. Zij kunnen jou leiden naar het juiste pad.

Liefdesadvies op maat

Een medium kan dit op verschillende manieren doen. Zij kunnen bijvoorbeeld advies vragen bij jouw voorouders, het universum of via beelden die zij doorkrijgen. Hun advies is, anders dan bijvoorbeeld bij een horoscoop, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Ieder medium geeft jouw op zijn of haar eigen manier spiritueel liefdesadvies, maar allen hebben zij het zelfde doel voor ogen: Zorgen dat jij eindelijk eindigt in de arme van jouw ware liefde.

Spiritueel liefdesadvies van een paragnost

Spiritueel liefdesadvies - Liefdes Consult 3

Waarom nog langer wachten? Jouw zielsverwant zal dat misschien niet doen!

De liefde is een van onze grootste spirituele verlangens, maar lijkt soms zo eindeloos ver van ons verwijderd. Heb jij het idee dat jij die afstand nooit kleiner word? Onze online paragnosten staan nu voor u klaar om u inzicht te geven in uw liefdes leven, en zij kunnen u adviseren op uw pad naar de liefde toe.

Een paragnost denkt met je mee

Wanneer jij een paragnost om liefdesadvies vraagt dan zal deze direct met je meedenken. Een paragnost kijkt hierbij niet alleen naar het NU, maar ook naar het verleden en de toekomst. 

De reden waarom jij de ware persoon nog niet bent tegengekomen komt namelijk niet altijd doordat jij hem of haar net mis bent gelopen.

Soms is het simpelweg nodig om jouw ideeën of houding tegenover de liefde eens onder de loep te nemen.

Paragnosten zijn hierin ware liefdespecialisten. Zij kijken en denken graag met je mee en delen hun kleine geheimen voor het vinden van de liefde.

Liefdesadvies vanuit (Tarot)kaarten

Spiritueel liefdesadvies - Liefdes Consult 4

Het basis verlangen naar veiligheid, liefde, samenzijn, passie en geborgenheid bestaat in ons allemaal. Dat is niet nieuw, de zoektocht naar liefde en geborgenheid is zelfs al eeuwenoud.

Kaartlezers en tarotisten geven hun advies op basis van kaarten en orakels. Hier vinden zij de wijsheid die vaak al eeuwenoud is.

Tijden zijn misschien veranderd, maar mensen ontmoeten nog steeds mensen en worden nog altijd verliefd.

In de tijd van onze grootouders gingen mensen naar het bal om de liefde te vinden. Tegenwoordig gebeurt dit vaak online. De setting is totaal anders, het doel; ‘de liefde’ is dat niet.

Hetzelfde is waar wanneer wij kijken naar het advies vanuit orakel en, vooral ook, Tarot kaarten.

De kaarten zijn misschien oud maar hun advies is nog altijd actueel. Een goede kaartlegger of tarotist kan voor jou het advies vanuit de kaarten vertalen naar het hier en nu.


Heb jij het idee dat jij keer op de keer de ware misloopt? En ben jij klaar voor de ware liefde in jouw leven? Laat je dan leiden door het advies van de orakels en/of de inzichten van een medium of paragnost. De consulten op de paralijn zijn er klaar voor. Ben jij dat ook?